Καλώς ήρθατε

Η εταιρεία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε. η οποία εδρεύει στην Α ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Περιοχή) Βόλου δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1996. Οι μεγαλύτερες δυνατότητες είναι τα άριστα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η άμεση ανταπόκριση και δυνατότητα παροχής λύσεων σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή παρουσιαστεί, με μεγάλη ανταγωνιστικότητα στο κόστος (χαμηλό κόστος) του τελικού προϊόντος. Σκοπός της εταιρίας είναι η διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος προς όφελος του πελάτη.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

EMVY έπιπλα είναι χειροποίητοι και κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας. Τα σχέδια είναι μοντέρνα και σύγχρονη, με έμφαση στο ψηλότερο διαθέσιμη ποιότητα. Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
Οι βάσεις στήριξης Alpha Solar εγκαθίστανται γρήγορα, αξιόπιστα και λειτουργικά, παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκών συστήματος.
Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε. κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου κατέχοντας εμπειρία και ειδίκευση πολλών χρόνων. Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.